Hej, Marcus heter jag!

Jag är en mångsysslig entreprenör med ett starkt säljsinne, en hopplös gitarrnörd och en diplomerad affärscoach, dedikerad att hjälpa dig uppnå din och ditt företags fulla affärspotential. Under mitt snart 35 år långa arbetsliv har jag arbetat inom restaurangbranschen, reklam, IT, utbildning och musik.

Med mitt genuina intresse för människor har jag alltid gillat att motivera och peppa andra. Därför utbildade jag mig till affärscoach, och finns här för att hjälpa dig och din verksamhet att komma fram till kraftfulla insikter som ändrar ditt och din organisations sätt att göra affärer på!

 

Välkommen till Grand Business blogg!

På Grand Business blogg kan du läsa om alla ämne relaterade till affärer, företagande och försäljning. Frän hur man bäst lägger upp en offert, förhandling, kundförvatlning, marknadsföring, tidshantering med mera. Har du frågor kring ditt företagande, din försäljning eller har du just nu utmaningar som du skulle vilja ha hjälp med? Skicka mig ett mail så svarar jag på just ditt case i bloggen!

Missa inte heller att anmäla dig till mitt Grand Business brevet, så får du mina bästa affärstips, en gång i månad, direkt i inkorgen.

Vi hörs!